Opleidingen

Karakteranalist via de tenen

Ben je in aanraking gekomen met tenen lezen? Of heb je een workshop gevolgd en ben je nieuwsgierig geworden? Zou je het zelf graag willen gebruiken in je praktijk als pedicure of voetreflextherapeut? Dan is het misschien iets voor jou om de opleiding te volgen, er is altijd een docent in de buurt.

Hieronder vindt je alle informatie;

De opleiding karakteranalist op basis van tenen wordt gegeven door goed getrainde en ervaren cursusleiders. Alle cursusleiders die op deze site vermeld staan, zijn opgeleid met goedkeuring van Imre Somogyi en kunnen dus instaan voor een goede kwaliteit van lesgeven. Het eigen lesmateriaal is in samenwerking met Imre ontwikkeld en geeft een belangrijke aanvulling op de boeken van Imre. De duur van deze opleiding is 8 dagdelen contacturen aangevuld met zelfstudie. Aan het eind van de cursus ben je in staat om:
• Systematisch tenen te analyseren aan de hand van de zevensprong.
• Vormen en standen van tenen goed te omschrijven en te interpreteren.
• Een goede schriftelijke en mondelinge analyse te maken.

Bij goed doorlopen van de opleiding en actieve deelname ontvang je een certificaat. Van een gecertificeerde karakteranalist verwachten wij een respectvolle houding ten opzichte van de cliënt en het omgaan met zijn of haar persoonlijke levenssfeer(geheimhouding). Als karakteranalist ben je van harte uitgenodigd om de verdiepingsdagen en aanvullende modules te volgen.

Voor data klik hier.

Kosten opleiding karakteranalist: € 520,- (inclusief lesmap en certificaat).

Facturatie en betaling loopt via je eigen gekozen cursusleider.

Elementair opgeleiden

Heb je in het verleden de cursus ‘elementair tenenlezen’ gedaan en wil je meer kennis opdoen? Dan kun je een aanvullende cursus volgen om karakteranalist te worden volgens de laatst geldende normen.

Voor data klik hier.

Opfrissen

Heb je ooit de cursus elementair gedaan, of ben je karakteranalist maar voelt je kennis wat stoffig? Loop je vast bij een analyse of heb je vragen? Dan is er altijd een mogelijkheid om een ‘opfrisdag’ te volgen. Meerdere cursusleiders bieden dit aan, je kunt zelf rechtstreeks contact opnemen met je favoriete docent voor data en mogelijkheden.

Deze dagen zijn op aanvraag en op maat, en sluiten dus precies aan bij je opleidingsniveau!

Voor data klik hier.

Deze modules kosten ongeveer € 100,-  p/d en is bij diverse cursusleiders te volgen.

Zie je geen data die je past? Neem contact op met de cursusleider van je keuze.

Diverse modules ter verdieping/verbreding kennis

Wil je je kennis verdiepen? Dan is de ‘chakramodule’ of ‘familie tenenlezen’ misschien wel wat voor je. Voor deze modules is het een vereiste dat je de volledige opleiding hebt doorlopen en ervaring hebt in de praktijk. Bekijk  ons aanbod verdiepingsmodules.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.