Tenenanalisten

Niveau’s

Er zijn twee groepen karakteranalisten.

De karakteranalisten hebben allen de volledige opleiding doorlopen. Bij hen kun je terecht voor een consult voor een karakteranalyse (mondeling of schriftelijk). Een aantal van hen hebben ook alle aanvullende modules gevolgd. Zij zijn ook voor een passende workshop (ook op locatie) een goede keuze.

Er is altijd iemand in de buurt te vinden. Bel of mail degene van je keuze gerust met vragen, of voor een passende offerte voor bijvoorbeeld een workshop voor een familiedag, bedrijfsuitje of vrijgezellendag.

overzicht karakteranalisten

De cursusleiders zijn allen gedegen opgeleid om hun kennis over het tenen analyseren over te brengen. Er zijn cursussen met open inschrijving, tevens is het mogelijk om een cursus voor een eigen groepje te organiseren. Voor het aanbod van opleiding en modules klik hier. Zie je geen data van je keuze? Neem gerust contact op met een cursusleider voor de mogelijkheden.

Tevens kun je bij cursusleiders terecht voor workshops en voor een karakteranalyse (mondeling of schriftelijk).

overzicht cursusleiders

Ook voor beurzen of lezingen kun je contact opnemen met cursusleiders en karakteranalisten. Of via de algemene contactpagina, dan zorgen wij ervoor dat je met de juiste persoon in contact komt.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.